Pornind de la premisa -eu cand vreau sa fluier, fluier- am ajuns sa cant pe strada. Daca pentru cei pasionati de domeniu nu ar insemna un lucru inedit, pentru mine a fost o mega experienta. Ce e dragut la partea online a postarilor mele e ca nu trebuie sa pun tot timpul si videoclipuri. Deci, slava Domnului!…nu trebuie sa-mi auziti si acordorile. Aici de data aceasta, va dezvalui partea frumoasa a experientei. Am primit o chitara minuscula denumita Ukulele. E unul din cele mai mici instrumente pe care le-am testat. In prima faza imi era putin teama sa nu o strivesc. Am rupt cateva corzi dar am facut galagie ­čśÇ
Ukulele a fost inventat la sfarsitulsecolului al XIX-lea in Hawaii. Practic a fost modificat un instrument al marinarilor portughezi si a iesit o chitara care ajunge la maxim 76 de cm lungime. Pentru ca imi place Jimi Hendrix si el o foloseste in cateva videoclipuri am vrut sa incerc si eu minunea muzicala.
Nu stiu eu cat de bine mi-au iesit acordurile, cert este ca am fost incurajata sa turisti sa cant si m-au si ajutat cu idei.
De cele mai multe ori relaxarea reprezinta punctul cheie al unui proces de slabit. Fiind tot timpul active s-ar putea sa va fie greu sa va relaxati. Incercati sa iesiti din orasele mari odata pe luna, sa va concentrati la activitati indedite, sa incercati lucruri noi.
Asadar, va invit in universul meu in acorduri de ukulele:

_D3S3238

*

ukulele

*

Diana-Ukulele

*

vama veche

*

diana-vama

Locatie- Vama Veche
Foto credit: http://almalinda.ro