Daca te numeri printre cei care se lupta pentru a se ridica din pat in fiecare dimineata, articolul meu ar putea fi o provocare.
Eu am devenit o persoana matinala in momentul in care am renuntat la fumat. Aveam atat de multa energie in primele luni, incat la ora 6.00 eram in picioare. A fost momnentul in care m-am apucat sa alerg. Efectiv nu mai stiam ce sa fac cu energia mea.
Sentimentul era asemanator cu momentul in care bei foarte multa cafea. Eram foarte agitata si alergatul sau antrenamentele de dimineata m-a ajutat foarte mult.

Am pregatit cateva sfaturi care sa va determine sa incepeti sa deveniti o persoana matinala, sau cel putin sa incercati.

– faceti un plan de antrenament in care sa va treziti devreme pentru a alerga. Daca nu va place, optati pentru alergarea pe ghete kangoo jumps. Este foarte distrativ si e mult mai usor ca pe adidasi. Mai exista o varianta- inscrieti-va la un program de slabit personalizat si alegeti-va sedintele de dimineata. Este foarte distrativ si e mult mai usor ca pe adidasi.
– dormiti fara sa trageti draperiile. Lumina si soarele va ajuta sa va treziti instantaneu.
– cand alergati ascultati muzica. O sa va schimbe starea de spirit.
– pregatiti un mic dejun delicios de fiecare data cand va intoarceti de la antrenament si inspirati-va din bloguri culinare. Pozati-va mesele si postati-le pe paginile de social media. O sa devina un obicei acesta activitate, cand o sa primiti multe aprecieri.
-culcati-va devreme. Somnul este atat de odihnitor cand nu depasiti ora 22.30. Si procesul de slabit este influientat de acest aspect.

Eu ador sa ma trezesc devreme cand merg in vacanta. Imi place mult mai mult sa iau micul dejun in locuri speciale, in comparatie cu restul meselor.
Modul in care descoperi un oras nou dimineata e mai special ca in oricare alta parte a zilei.

Cu aceasta ocazie va prezint cateva fotografii pe care le-am facut la Sighisoara. Am descoperit orasul dimineata. Nu a fost pentru prima data cand am mers aici, dar acum am reusit sa si fac poze. Este un oras vesel, frumos, unde oricand m-as intoarce cu placere.
Va recomand hotelul Central Park si restaurantele La Perla si Casa Wagner.
De aici ne-am indreptat spre Biertan si satele renumite din Transilvania, lucuri despre care v-am povestit intr-un post anterior.

#calatorintaramea

sighisoara

sighisoara

 

dianas

diana-stirbu