Agentia de turism Boutique Travel a fost infiintata din dorinta de a oferi clientilor mai mult decat o simpla intermediere a serviciilor turistice. Cristina Ujeniuc, fondatoarea agentiei, se pare ca a pornit de la ideea de a oferi turistilor servicii si  asistenta de calitate si de aceea se asigura de fiecare data ca toate aranjamentele de calatorie sa fie organizate meticulous, pana la cel mai mic detaliu.
Agentia doreste sa aduca in atentia clientilor sai hotelurile “boutique” care prin definitie sunt hoteluri intime, cu un design
deosebit si un stil aparte, remarcabile prin serviciile exceptionale oferite turistilor. Acest concept hotelier este prezent in
aproape toate colturile lumii, astfel incat poate fi alegerea perfecta atat pentru pentru vacantele personale, cat si pentru calatoriile in interes de afaceri.
Se considera a fi o agentie „boutique” nu numai prin specializarea in acest tip de hoteluri, dar si pentru ca personalizarea serviciilor turistice ce stau la baza activitatii. Fiecare solicitare este tratata individual, fiecare hotel este studiat cu atentie inainte de a fi propus clientilor.
Cristina isi cunoaste bine produsele, astfel incat toate hotelurile incluse in oferta generala au recomandarea ei.

Programele „tailor-made” reprezinta segmentul principal al activitatii agentiei, acestea putand lua forma unor circuite, croaziere, experiente gastronomice si de degustare, sejururi pentru relaxare si wellness, participarea la evenimente sportive si culturale, fara a se limita insa la acestea. Pe site-ul agetiei veti gasi o selectie a ofertelor: http://www.boutiquetravel.ro/
Eu sunt foarte incantata ca am inceput colaborarea pentru sectiunea #pinthemap cu agentia Boutique Travel. Am cunoscut-o pe Cristina pe facebook. Recunosc ca ea m-a abordat si ma bucur foarte tare ca mi-a raspuns unei solicitari referitoare la o locatie in care sa merg pentru editia de primavara a taberei de slabit. Dupa cautari indelungate am gasit Bali Spa, locul care se potriveste 100% conceptului meu de slabit si detox. Sper sa o conving sa vina in tabara sa sustina un seminar despre turism. Eu sunt foarte pasionata de acest segment si cu greu am gasit o persoana care sa nu se opreasca pana ce nu gaseste un loc care sa se muleze pe cerinte atat de bine. A fost complicat momentul in care am decis sa gasesc un spa pentru tabara. Aveam nevoie de un loc nu foarte mare dar luxos, cu piscina si cu o echipa mare de oameni care sa se ocupe de tratamentele corporale ale clientilor. Si am reusit.
Astept cu nerabdare sa va povestesc despre lucrurile pe care le voi face impreuna cu Bouique Travel. Si eu sunt curioasa, mai ales ca #pinthemap este una din cele mai creative categori de pe blog.
Multumesc Cristina! Astept cu nerabdare urmatoarele tale recomandari de calatorie.

 

boutique-travel