Am revenit cu un nou videoclip, de data aceasta recomandat mamelor care au trecut de primele 6 luni dupa nastere.
In curand vor aparea mai multe videclipuri, care fac parte din campania #AntrenamentulElevit.  Le gasiti pe canalul meu de youtube.

Antrenamentul Elevit pentru femeile insarcinate a inceput pe 18 februarie, 2019, si se va desfasura pana in luna decembrie 2019, la studioul Fit Mom, situat in Palatul Universul, str. Ion Brezoianu, nr 23-25, etaj 3, camera 4.
Viitoarele mamici se pot inscrie pe e-mail si participa gratuit la aceste clase. Aici vor gasi partenere de antrenament, femei care isi doresc sa faca miscare in timpul sarcinii si trec prin aceiasi perioada.

Eu sunt alaturi de voi si va ghidez pe partea legata de sport in aceasta perioada minunata. Din experienta acumulata de-a lungul celor 3 ani de cand am ales sa antrenez femei insarcinate si proaspete mamici, mi-am dat seama cat de mult suport au femeile in timpul sarcinii. De cele mai multe ori cele care se antreneaza constat cu mine devin prietene, se reintalnesc la studio alaturi de bebelusi, isi scriu si socializeaza si in urmatorii ani, dupa sarcina. Important este sa fiti deschise si sa incercati astfel de clase de antrenament.

Pe pagina mea de facebook gasiti mai multe informatii despre datele antrenamentelor si locurilor disponibile.
#AntrenamentulElevit