In cadrul antrenamentelor mele dedicate mamelor sau proaspetelor mamici se lucreaza atat individual cat si în grup.

Vorbim, ne confesam, ne imprietenim, in timp ce facem sport.

Este deja cunoscut faptul că miscarea fizica are multiple beneficii, si pot confirma ca asupra gravidelor acestea au un real aport, mai ales in privinta starii de spirit a viitoarelor mamici.

Multe dintre noi nu reusim sa ne motivam la fel de mult atunci cand ne antrenam singure, in schimb intr-un grup ne putem gasi mai usor motivatiile pentru care am hotarat ca acea ora sa o dedicam sportului.

Ce am observat in cadrul antrenamentelor Elevit?

Se socializeaza.

Gravidele vorbesc intre ele despre ce li se întâmpla pe parcursul sarcinii. Adeseori am fost martora cand participantele la curs si-au oferit una alteia sfaturi si au plecat acasa mai impacate cu ele, dupa ce au descoperit că nu sunt singure si ca si alte femei aflate in proximitatea lor trec prin aceleasi momente. In plus, partea de socializare se simte cel mai puternic, cand apare bebelusul. Se cer sfaturi in legatura cu orice este legat de noua perioada. Si experientelor celorlalte mamici, ajuta foarte mult in luarea unor decizii.

 Siguranta.

La antrenamente participa numai gravide si numarul grupelor nu depaseste niciodata mai mult de 5 persoane. Este extrem de placut sa mergi intr-un loc feminin in care sa stii ca nu vei avea parte de neplaceri si ca te vei simti protejata. Antrenamentele sunt adaptate in functie de trimestrul sarcinii.

Incredere.

Pe langa conferirea unui tonus muscular bun, antrenamentele fizice destinate gravidelor ajuta la eliberarea stresului. Gravidele vor avea mai multa incredere in ele insele si se vor simti mai puternice.

Sustinere si motivatie externa.

Femeile se sustin unele pe altele, se motiveaza si se imprietenesc. A aparține unui grup creste sentimentul de apartenenta, gravidele isi vor crea o rutina și nu vor renunta atat de usor la ea. Ele impulsioneaza reciproc si se ajuta una pe alta sa fie sanatoase alături de viitorii bebei.

Acestea sunt doar cateva dintre beneficiile minunate pe care le-am remarcat in cadrul antrenamentelor Elevit.
Nu uitati ca acestea se vor desfarura pe tot parcursul anului, in fiecare luni, la ora 11, in Studio Fit Mom ( Str. Ion Brezoianu, nr 25-25, et.3, camera 4).
Sedintele sunt gratuite si inscrierile se fac pe e-mail la fitmom@dianastirbu.ro. Alatura-te și tu pentru a te putea bucura de ele impreuna cu noi!
Si, pentru ca de cele mai multe ori viitoarele mamici se imprietenesc, va las cateva poze de la intalnirile noastre, in afara orelor de antrenament.

Va povesteam in articolul trecut ca am o serie de testimoniale pe care le voi publica in articolele legate de antrenamentele Elevit. Madalina va spune experienta ei.

„Eu si la primul, si la al doilea bebe (ambele fete), am mers peste tot cu ele, chiar de la inceput – cu carutul in masina. Pentru ca le-am alaptat exclusiv in primele 6 luni, oricand solicitau, nu am putut, dar nici nu am vrut, sa stau departe de bebe, asa ca oriunde aveam treaba, am mers impreuna: la cumparaturi, la manichiura, la coafor, la sala (la Diana ;)), la pranz in oras etc.

Pe masura ce ieseam peste tot cu bebe, capatam din ce in ce mai multa incredere in mine si in aceasta organizare, si am fost si linistita ca imi pot rezolva toate problemele, peste tot, in perioada in care am stat doar eu cu bebe acasa.

In felul asta, m-am bucurat de o viata plina si activa, si in aceasta noua formula ;). Iar aceasta atmosfera cred ca s-a reflectat foarte puternic si asupra bebeluselor, pentru ca s-au dezvoltat armonios si calm, de cele mai multe ori ;). „

#AntrenamentulElevit

antrenamente elevit

 beneficii ale antrenamentelor de grup in timpul sarcinii