In 2019 initiez, impreuna cu Elevit, un proiect care implica un antrenament saptamanal gratuit, dedicat gravidelor.
Antrenamentul Elevit pentru femeile insarcinate va incepe luni, 18 februarie, 2019, si se va desfasura pana in luna decembrie 2019, la studioul Fit Mom, situat in Palatul Universul, str. Ion Brezoianu, nr 23-25, etaj 3, camera 4.

Programul de exercitii prenatale este dedicat gravidelor aflate in trimestrul doi si trei de sarcina. Participarea este gratuita si necesita inscriere pe e-mail la fitmom@dianastirbu.ro
Avem nevoie de cateva informatii la inscriere: nume si prenume, saptamana sarcina, numar de telefon si acordul medicului ca faceti sport.

Colaborarea cu Elevit am inceput-o in anul 2017, cand eram insarcinata si am lansat programul Fit Mom in Action.
Impreuna am organizat evenimente mari cu exercitii specifice sarcinii, in cadrul carora am reusit sa antrenez un numar foarte mare de gravide.
Programul de exercitii pentru femei insarcinate, Fit Mom in action, a reusit sa demonstreze cat de important este sportul in timpul sarcinii, atat prin recomandarile primite cat si prin numarul de inscrieri.
Si in acest moment, dupa doi ani de la lansare, antrenez gravidute si proaspete mamici, in cadrul studioului Fit Mom.

Una din recomandarile importante pentru o sarcina sanatoasa sunt exercitiile fizice
regulate, in jur de 30 de minute pe zi, cu acordul medicului.
Elevit sustine acest obicei sanatos prin completarea necesitatilor nutritionale.

Daca faceti sport in timpul sarcinii va creste energia si se imbunatateste postura,  tonusul muscular, forta si rezistenta.
Antrenamentele prenatale ajuta la reducerea durerilor de spate, a balonarii și a umflaturilor picioarelor. Gravidele active nu au probleme cu retentia apei si dorm mai bine.

Dacă doriti sa deveniti mamica, trebuie sa va asigurati ca ii furnizati organismului toti nutrientii de care are nevoie pentru o sarcina usoara, fara complicatii si pentru a avea un bebelus perfect sanatos.
Administrarea unei combinatii de multivitamine si minerale pentru sarcina, cum este și gama Elevit, va ajuta sa acumulati substantele nutritive care sa acopere atat necesarul matern, cat și pe cel embrionar pe parcursul primelor 12 saptămani de sarcina.

Participarea la antrenamentul Elevit pentru femei insarcinate este gratuita, insa aveti nevoie de acordul medicului ca sa faceti sport. Viitoarele participante au dreptul la un singur antrenament pe luna/persoana.

#AntrenamentulElevit #Elevit


antrenamente pentru gravide