Mi-ar placea sa incerc in fiecare saptamana o reteta noua. Este unul din obiectivele mele pe anul acesta. Ca sa ma tin de treaba trebuie sa imi propun sa le impartasesc si cu voi. Am ramas datoare de anul trecut cu o reteta facuta de prietena mea Adina. Am mers in vizita la ea, cu tot grupul #miercureagatim si ne-a preparat o Banana bread. Atat de buna este incat mi-as dori sa o faceti si voi. Este imposibil sa nu va iasa pentru ca reteta implica mixul de mai multe ingrediente. Care sunt acelea? Aici e partea cea mai importanta:

8 oua de prepelita
2 banane mari coapte
150 gr. de faina de orez
2 linguri de ulei de cocos
100 gr. de unt topit
esenta de vanilie
1 lingurita praf de copt
1 lingurita scortisoara
3 lingurite de miere
50 de grame fulgi de cocos
1 praf de sare
coacaze si fungi de cocos( va las pe voi sa alegeti cat)

Se mixeaza bine ingredientele si crema rezultata se pune in doua tavi. Adinei exact doua bucati i-au iesit. Se coace 50 de minute la 170grade.
Noua atat de mult ne-a placut incat am devorat portiile. Cu prima ocazie o sa prepar si eu in weekend ca tot mi-am amintit reteta. Va pup si astept cu nerabdare sa va mai scriu.

#miercureagatim #bananabread
banana bread

mic-dejun-banana-bread