La intrebarea: azi ce mai mananc? raspunsul meu e tot timpul diferit. Depinde in primul rand de momentul zilei. Si cum azi am ales o reteta de supa, o puteti consuma atat la pranz cat si la cina.  Creativitatea culinara trebuie sa fie un program placut, descopeind astfel arta de a gati. Experimenteaza, schimba,si mai presus de toate savureaza! Foloseste retete mai mult  ori mai putin cunoscute, schimba mesele intre ele in functie de ce iti este la indemana, ori inlocuieste masa cu o salata mare. Totul se bazeaza pe legume  si carne proaspete. Si cum ajungem inevitabil la legume azi va prezint reteta mamei de supa de telina. Se numara printre preferintele mele culinare.
Aveti nevoie de:

1 ceapa

1lingura ulei de masline

1 buc telina,curatata si taiata

500 ml supa de legume

125 ml lapte de migdale

Sare, piper mirodenii la alegere

Intr-o oala de supa se caleste ceapa cu putin ulei timp de 5 min fara sa se rumeneasca. In robot se toaca marunt telina, care se adauga in oala si lasa sa se inmoaie. Se adauga supa de legume si laptele de migdale. Se fierb 30 minute. Se toarna totul in blender sub forma de piure si se amesteca pana se omogenizeaza. Se condimenteaza dupa gust si se serveste calda ori rece

#poftabuna #miercureagatim

_D3S1316