Miercurea trecuta, de Sanziene, ne-am imbracat in ie. Ne-am “gatit” de bucurie,  pentru ca avem o noua membra in “familie”. Se numeste Olly si este cea mai frumoasa pisica pe care am vazut-o vreodata. O sa va tin la curent cu povesti si multe fotografii.
Subiectul intalnirii a fost: planul de vacanta. Ne dorim de ceva timp sa plecam impreuna cateva zile. Cum suntem 6 si mai nou cel mai mic membru #miercureagatim este o pisicuta, e mai greu sa gasim o varianta comuna. Asadar am hotrat sa plecam in weekend-uri impreuna. Primul il planuim la mare. O sa ne relaxam, nu o sa gatim, insa as putea pune pariu ca toate o sa profitam si ca o sa mancam peste proaspat la toate mesele principale. Suntem deja invitate sa gatim impreuna cu oameni interesanti in locatii frumoase. O sa relatam totul aici 🙂
Legat de acest subiect am pregatit pentru voi o reteta delicioasa- file de pastrav cu crema de cocos si garnitura de broccoli.
Din lista magazinelor mari de unde cumpar alimentele preferatul meu ramane Metro.Ma refer la carnea proaspata pe care o au in lista de alimente. Gasiti foarte multe sortimente. Adina mi-a dat ideea sa merg sa fac cumparaturile de acolo. Mi-a placut foarte mult pestele marinat pe care l-a gatit acum ceva timp.
Am cumparat fileuri de pastrav (600 g) si le-am marinat in crema de cocos si piper. Dupa trei ore in care am lasat compozitia la frigider, in acelasi sos se fierbe pestele. Pastravul se serveste langa o garnitura de broccoli. Eu o fac intr-o tigaie, la abur, fara ulei deloc. Nu uit niciodata de piper.

Este delicos! Va recomand cu drag reteta!

#olly #miercureagatim

miercurea-gatim

olly