pin-the-mapPrima data cand am mers in Vama a fost imediat dupa ce m-am mutat in Bucuresti. Am mers cu o gasca de prieteni asa cum se si obisnuieste, din care facea parte si un bun prieten de familie. Mi-a spus ca toti cei care vin cu noi vor sa doarma in cort si m-a intrebat daca sa-mi rezerve sau nu o camera la hotel. I-am spus cu nerabdare ca aleg cu siguranta cortul.
A fost cel mai friguros 1 mai pe care l-am prins vreodata. Nu-l mai sarbatorisem pe plaja, e adevarat, insa asa am simtit atunci. I-am luat toate hainele pe care le avea in masina si am stat langa un foc de tabara pana cand s-a stins. In zori nu am putut sa stau mai mult de 5 minunte in cort. Am pornit masina si am dormit acolo. A doua zi imi doream teribil sa ajung acasa.
De fiecare data cand s-a discutat in jurul meu despre Vama dupa aceasta experinta, simteam frigul teribil din noaptea cu pricina.
Anul acesta am repetat experienta. Din start am exclus varianta cortului. Am mers in Vama pentru ca imi era dor de mare. Mare le-a fost mirarea si prietenelor mele insa acum cand scriu ma bucur ca am mers pentru ca nu iesea o sesiune foto atat de frumoasa.
Pentru ca primul meu gand atunci cand plec in vacanta este la alimentatie, o locatie in care se mananca peste proaspat este Cherhanaua. Am stat de vorba cu pescarii care pregateau pestele pe plite cu foc de lemne in fata clientilor.
Clatitele au fost la mare cautare si existau cozi inteminabile la orice ora din zi sau noapte. Se prepara si acestea pe loc si sunt uriase. O bomba calorica ce atrage ca un magnet! Daca consumati alcool si vi se face foame si optati pentru uriasele clatite ar trebui sa stiti ca sunt o bomba calorica si ca tot efortul depus la sala sa aratati bine la plaja este distrus.
In continuare va invit sa degustati cu privirea meniul de la Cherhana,cu peste, de care imi amintesc si acum cu pofta. Enjoy!

*

pinthemap

*

cherhana-vama

*

vama-veche

*

pinthemap-diana

*

diana-stirbu*

cherhana

Foto credit- AlmaLinda.ro