In 2019 voi initia, impreuna cu Elevit, un proiect care va contine un antrenament saptamanal dedicat gravidelor.
Antrenamentul Elevit pentru femeile insarcinate va incepe luni, 18 februarie, 2019, la ora 11.00, la studioul Fit Mom, situat in Palatul Universul, str. Ion Brezoianu, nr 23-25, etaj 3, camera 4.
Programul de exercitii prenatale este dedicat gravidelor aflate in trimestrul 2 si 3 de sarcina. Participarea este gratuita si necesita inscriere pe e-mail la fitmom@dianastirbu.ro

Colaborarea cu Elevit am inceput-o in anul 2017, cand eram insarcinata si am lansat programul Fit Mom in Action. Impreuna am initiat evenimente mari cu antrenamente prenatale, in cadrul carora am reusit sa antrenez un numar foarte mare de gravide. Antrenamentele pentru femei insarcinate, Fit Mom in action, au reusit sa demonstreze cat de important este  sportul in timpul sarcinii.

Programul antrenamentelor Elevit pentru urmatoarele doua luni este urmatorul:

* 18 februarie 2019, ora 11.00
* 25 februarie 2019, ora 11.00
* 4 martie 2019, ora 11.00
* 11 martie 2019, ora 11.00
* 18 martie 2019, ora 11.00
* 25 martie 2019, ora 11.00

Una din recomandarile importante pentru o sarcina sanatoasa sunt exercitiile fizice
regulate, in jur de 30 de minute pe zi, cu acordul medicului.
Elevit sustine acest obicei sanatos prin completarea necesitatilor nutritionale.

Antrenamentele prenatale ajuta la reducerea durerilor de spate, a constipației, a balonarii și a umflaturilor picioarelor. Gravidele active nu au probleme cu retentia apei si dorm mai bine. Daca faceti sport in timpul sarcinii va creste energia si se imbunatateste postura,  tonusul muscular, forta si rezistenta.

Dacă doriti sa deveniti mamica, trebuie sa va asigurati ca ii furnizati organismului toti nutrientii de care are nevoie pentru o sarcina usoara, fara complicatii si pentru a avea un bebelua perfect sanatos. Administrarea unei combinatii de multivitamine si minerale pentru sarcina, cum este și gama Elevit, va va ajuta sa acumulati substantele nutritive care sa acopere atat necesarul matern, cat și pe cel embrionar pe parcursul primelor 12 saptămani de sarcina.

Participarea la antrenamentul Elevit pentru femei insarcinate este gratuita, insa aveti nevoie de acordul medicului ca sa faceti sport. Viitoarele participante au dreptul la un singur antrenament pe luna/persoana.

#AntrenamentulElevit #Elevit

antrenamente pentru gravide