Expertii spun ca este foarte important sa faceti miscare pe tot parcursul sarcinii, daca nu aveti contraindicatii din partea medicului.
Femeile insarcinate care fac sport in aceasta perioada au mai multa energie, picioare si brate ferme, nu se plang de dureri de spate si au sanse foarte mari sa revina rapid la kilogramele dinainte de sarcina, dupa nastere.
Sa urmati un program de antrenamente in sarcina nu necesita o investitie foarte mare. Puteti sa participati la evenimentele pe care le organizez si sa va antrenati singure acasa. Este important sa faceti miscarile corecte si sa fiti constante, cu alte cuvinte sa faceti exercitiile de minim 3, 4 ori pe saptamana.
Daca imi urmariti blogul probabil stiti deja ca organizez constant evenimente ce implica antrenamente gratuite pentru gravide.
Va anunt cu mandrie ca proiectul Fit Mom in Action realizat in parteneriat cu Elevit a ajuns la editia nr. 4, ultima din acest an.
Va invitam la un antrenament de grup, dedicat femeilor insarcinate. Impreuna vom descoperi top 10 cele mai bune exercitii recomandate in sarcina. Am pregatit o serie de exercitii pe care le veti putea repeta si acasa, pe tot parcursul sarcinii. Ne dorim sa vedem cat mai multe gravidute active si frumoase. Va asteptam sambata, 24 noiembrie la ora 13.00, la Stay Fit Tei, in sala de aerobic.
Dupa ce am antrenat tot anul femei insarcinate mi-am dat seama care sunt exercitiile pe care acestea le pot executa corect cand se antreneaza singure. Iata topul exercitiilor pe care le vom descoperi impreuna in cadrul evenimentului.
Plie Squat
Sumo Squat
Side-Lying Inner and Outer Thigh
Curl and Lift
One-Arm Row
Mama Arms
Baby Pick-Ups
New-Mom Get-Ups
Opposite Arm/Leg Reach
Baby Push-Up

Pentru a participa la antrenament aveti nevoie de acordul medicului ca puteti face sport. Fiecare graviduta va primi cadou la eveniment o cutie de multivitamine Elevit 3.

La eveniment trebuie sa veniti putin mai devreme, sa aveti timp sa va schimbati. Antrenamentul incepe fix la ora indicata. Locurile sunt limitate, de aceea trebuie sa va inscrieti la eveniment prin e-mail sau telefonic.

Participarea este gratuita.
Inscrierile se fac pe e-mail la fitmom@dianastirbu.ro sau la tel: 0735.094.374

Locatie: Stay Fit Tei 
Ora de incepere- 13.00; Durata: 1h 
Cand? sambata, 24 noiembrie

Fit Mom in Action 4 - patrat