Fotografiile din acest articol sunt facute acum cateva zile, in cadrul ultimului eveniment- Gipsy kangoo party, asa cum va puteti da seama usor din felul in care ne-am ales tinuta. Pasionata de kangoo jumps si constanta in antrenamente, Oana a acceptat sa vina si la evenimentele pe celebrele ghetute.
Am cunoscut-o pe facebook in urma unei recomandari si dupa primele sedinte si-a dat seama ca este sportul care i se potriveste cel mai mult.  Mai jos aveti mai multe detalii.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Am început să merg la Kangoo Jumps la şase luni după naştere. Rămăsesem cu 20 de kilograme în plus, iar la cinci luni după ce născusem, aveam mărimea 44 la haine. Kilogramele au venit probabil pe fond hormonal, la fel şi celulita, marea mea bătaie de cap. Primele două şedinţe de Kangoo au fost crâncene, mi-au scos şi sufletul din mine. Şi asta în condiţiile în care deja puteam să alerg destul de mult, cam 5 km pe zi de jogging, dar nu se compară intensitatea efortului. Abia după a treia şedinţă am reuşit să mă adaptez şi de atunci totul a mers din ce în ce mai lin şi am trecut la mărimea 38, în trei luni, de la 44.  Kangoo mi-a adus o mulţime de beneficii fizice, dar şi psihice. Fizic, a însemnat îmbunătăţirea vizibilă a tonusului şi scăderea în greutate, dispariţia deja aproape totală a celulitei care, în timpul sarcinii, din cauza excesului de estrogen devine o problemă destul de serioasă. De trei-patru  ori pe săptămână merg la orele Dianei Ştirbu, iar ca alimentaţie mănânc tot ce îmi place, dar ordonez mâncarea astfel încât să nu aibă efecte negative, după regulile deja clasice: fără proteine asociate cu carbohidraţi, fără prăjeli, fără mese grele seara. Psihic, după o oră de sport parcă şi creierul lucrează mai eficient. Am observat că îmi vin foarte multe idei bune după un antrenament reuşit şi nu cred că este o coincidenţă!” -afirma Oana.

Ceea ce ma bucura cel mai mult este ca vine cu drag la clase, o vad de trei ori pe saptamana si de fiecare data este vesela si asteaptand cu nerabdare antrenamentul. Este foarte important sa gasiti tipul de clase care vi se potriveste. Precizez cu incredere ca trebuie sa gasiti in sport metoda prin care stiti sigur ca va simtiti bine si pentru care trebuie sa profitati de fiecare ocazie ca sa ajungeti cat mai des.
Oana este jurnalista, mamica si totodata o sportiva pasionata. Felicitari pentru rezultate si te astept de fiecare data la antrenamente cu drag.