Oana si Simona sunt doua prietene simpatice foc, care vin impreuna la kangoo jumps. Am prins cateva discutii in vestiar si mi-au povestit ca vin impreuna la antrenament cat se poate de des si ca se stimuleaza reciproc sa participe, in mod constant, la kangoo jumps.
Sunt foarte multe cazuri in care, atunci cand mergi insotita la sala, antrenamentele devin mult mai interesante si brusc locul acesta devine si un mijloc de socializare. De cele mai multe ori clientele se imprietenesc la clasele de grup. Mai interesant este cand deja mergi insotita de o prietena si iti mai faci si prietene noi.
Asadar, motivul pentru care ar trebui sa-ti convingi prietenele sa mergeti impreuna la kangoo jumps este simplu: va intalniti mai des si veniti constant la antrenamente; In plus cercul tau de pieteni se poate dezvolta.

Fetele mi-au raspuns la cateva intrabari si le multumesc mult pentru acest lucru. Sunt minunate!

1. De cat timp faceti kangoo jumps si unde va antrenati?

Oana: Prima data m-am urcat pe ghete in 2011, insa dupa vreo jumatate de an a venit vacanta de vara, m-am mutat mai departe de sala si am renuntat, deoarece nu era la fel de popular atunci, nu aveau multe sali acest sport. Insa am ramas cu gandul la kangoo, asa ca m-am reapucat in toamna 2014 si de atunci merg constant (ma rog, cu mici vacante :)) ) Am incercat sa “corup” mai multe prietene, insa Sim  a fost singura care a indragit kangoo la fel de mult ca si mine.

Sim: De 2 ani, cred, a trecut repede timpul. Ne antrenam la Scoala Herastrau de la inceputul anului 2015, antrenor ”rezident” Diana Stirbu cu o echipa faina.

 

2. Cum ati ales aceasta locatie?

Oana si Sim: Era foarte aproape de casa si de munca, deci confortabil pentru amandoua. Intre timp nu mai conteaza asa mult ca e aproape, ci ca ne place.

 

3. Am observat ca veniti tot timpul impreunala antrenamente si mi se pare minunat. V-a ajutat sa veniti constant la kangoo jumps faptul ca sunteti tot timpul impreuna? Dezvoltati un pic.

Oana: Dupa cum spuneam, Simona a fost si ea cucerita de topait, asa ca a devenit modul nostru de a tine legatura. Intr-adevar, ajuta mult ca mergem impreuna, atunci cand ne mai apuca lenea sau avem tendinta de a sari o ora, ne motivam una pe alta. De obicei ne plangem ca ne-am ingrasat sau ca am mancat prea mult si atunci clar mergem la sala :)) Ne-am si gasit un nume de simbioza pentru abonamente 🙂

Sim: Normal. Cand stii ca mai depinde cineva de tine, nu e asa usor sa sari peste ora chiar daca ploua si ai prefera sa citesti sub patura cu o ciocolata calda :P. Chiar vii cu mai multa placere stiind ca te intalnesti cu cineva drag. 

 

4. Ati slabit de cand veniti?

Oana: Oarecum. Pe cantar nu sunt modificari wow, insa sunt in aspectul general. Clar suntem mai tonifiate si rezistenta la efort este incomparabila.

Sim: Trebuia sa ma intrebi inainte de vacanta :)) Sa spunem doar ca vin la kangoo pentru fun si pentru minutele de miscare recomandate oricui.

 

5. De ce kangoo jumps? Ce va place cel mai mult la acest tip de antrenament?

Oana: Pentru ca e un sport care da dependenta, iar o data ce inveti sa respiri corect, nici nu mai simti efortul, e o placere. Cel mai mult imi place multitudinea de coregrafii, iar muzica iti da o super energie (mai ales atunci cand schimbam CD-ul :))

Sim: Nu pot sa fac un antrenament daca nu imi place. Am incercat mai multe tipuri, insa in afara de alergat si kangoo nimic nu s-a prins. Pentru mine cel mai mult conteaza sa ma simt bine, ceea ce se intampla la fiecare ora de kangoo. Te concentrezi pe muzica si pe coregrafie si nici nu-ti dai seama ca faci efort pana nu ajungi “la saltea” :)) Mai avem si antrenoare “special guest” care vin cu o alta abordare si e cu atat mai interesanta ora.

 

6. Un sfat pentru persoanele care n-au incercat niciodata acest tip de antrenament?

Sim: Incercati macar o data! S-ar putea sa spuneti “Ce-i prostia asta? Nu e de mine!” dar s-ar putea sa gasiti un antrenament pe care sa-l faceti regulat, cu mare placere. Si, bineinteles, cu cat mai multe cu atat mai bine!

Oana: Sa incerce cat mai repede, ca nici nu stiu ce pierd. Come to the fun side, we are fit and happy 🙂

Va asteptam la antrenamentele kangoo jumps: https://goo.gl/yqZB3L

oana-si-simona