Despre Lidia am mai scris un articol. S-a inscris intr-un program de slabit sustinut de Luisa Stirbu.
Iata povestea ei legata de antrenamentele pe ghetele kangoo jumps. O sa va motiveze, cu siguranta!
1.      De cat timp faci kangoo jumps?
Prima mea ora pe ghete a fost acum 6 ani, in august 2010. Wow, nici nu imi vine sa cred ca a trecut atat de mult timp de atunci.
 
2.      Ai incercat in aceasta perioada si alte tipuri de antrenament?
Am incercat si alte tipuri de antrenament, fitness si  spinning. La fitness am fost cam 3 luni dupa care am renuntat.In lipsa  unui antrenor care sa ma forteze sa-mi ating limitele, lucram prea putin la aparate si mi se parea totul prea monoton . Orele de spinning au fost mai solicitante, insa de fiecare data mi se parea ca ora nu se mai termina. Nici unul dintre antrenamente nu m-a atras la fel de mult cum ma atrage kangoo jumps. Fiecare ora de kangoo este diferita, de fiecare data alta e o alta coregrafie si trebuie sa te concentrezi sa urmezi secventa de pasi. Asa incat  nu ai timp sa te gandesti nici la problemele personale,  nici cand a trecut ora.
 
3.      Unde te antrenezi?
In acest moment merg la Scoala 31, dar in cei 6 ani am schimbat vreo 4-5 Sali. Am mers intotdeauna unde tineau ore Luisa sau Diana, le-am urmat pe peste tot prin oras.
 
4.      E importanta relatia ta cu antrenorul tau?
Relatia cu antrenorul este una extrem de importanta. Un antrenor  kangoo jumps dicteaza ritmul si coregrafia orei de kangoo , te motiveaza si te incurajeaza sa fortezi atunci cand simti ca nu mai poti.
Este imposibil sa le vezi pe Diana sau Luisa sarind pe ghete cu atata intensitate si energie si sa nu vrei sa le urmezi exemplul.
 
5.      Ce iti place cel mai mult la acest tip de antrenament ?
Imi place foarte mult acet tip de antrenament pentru ca imbina o ora de coregrafie pe muzica cu un efort intens si iti aduce in schimb multa  energie si o stare de spirit excelenta. Practicand in mod regulat, vei fi mereu in forma, vei capata rezistenta, vei fi mereu cu zambetul pe buze. 
 
6.      Ai slabit cu kangoo jumps ? Daca da cat ?
M-am apucat de un program de slabit propus de Luisa in luna Februarie a acestui an care a constat in antrenament kangoo jumps de 3 ori pe saptamana si o alimentatie echilibrata bazata pe combinarea corecta a alimentelor. Nu mi s-a parut greu de urmat acest program deoarece eu oricum mergeam de 3 ori pe saptamana la kangoo.
Am slabit aproximativ 8 kg in 3 luni, dar kangoo m-a ajutat sa pierd foarte mult in cm.   
 
7.      Un sfat pentru cei care nu au incercat niciodata ?
Recomand celor care nu au incercat sa nu renunte din primele minute in care li se pare greu. Si mie mi-s-a parut extrem de greu la inceput, abia reuseam sa ma misc pe ghete, dar treptat am invatat.
Nimic nu e usor din prima, insa kangoo jumps merita tot efortul deoarece iti schimba intreaga viata din punct de vedere al sanatatii, al starii de spirit, modeland in acelasi timp si trupul.
#kangoojumps
#motivatie
6ani-de-antrenamente-pe-ghetele-kangoo-jumps