Bine ai venit!

www.DianaStirbu.ro este online din anul 2008, moment in care am inceput sa public informatii legate de antrenamentele pe care le dezvolt, experientele culinare, programele personalizate si taberele de slabit pe care organizez.
Site-ul are cinci domenii principale:
Miercurea gatim – sectiunea de retete sanatoase.
Bye Bye Fat -Program personalizat de slabit
Fit Mom in Action – Antrenamente pentru gravidute
Tabere de slabit
Antrenamente de grup – kangoo jumps

Pe langa categoriile principale gasiti si magazinul online de unde puteti cumpara ghete kangoo jumps si accesorii care sa va ajute in timpul antrenamentului.
Articole apreciate in site sunt si cele motivationale, cu rezultatele pe care le obtin la programele de slabit personalizate, cele in care prezint experientele mele legate de calatorii, dar si cele legate de evenimentele pe ghete kangoo jumps.
Sunt fosta sportiva de performanta, absolventa a facultatii de sport; ulterior m-am axat pe antrenamentele de grup si programe de slabit.
Certificarile mele internationale atesta experienta ca antrenor personal, tehnician nutritionist si antrenor de grup – aerobic, step aerobic, functional training, pilates, kangoo jumps. Certificarea pentru antrenamentele pentru gravidute am obtinut-o in urma cursului Fit Mom in action.
Mi-am indreptat atentia catre antrenamentele Kangoo Jumps din anul 2009 cand am devenit si intructor international si distribuitor autoriat Kangoo Jumps Romania.
Sunt implicata in foarte multe proiecte si evenimente sportive, cele mai cunoscute fiind cele in aer liber.
Fac exercitiile, dansez si zambesc pe ghetele Kangoo Jumps, alaturi de cursantele mele, cu aceeasi placere pe care am avut-o atunci cand le-am descoperit.
Proiectul privind promovarea sportului meu preferat l-am inceput in Sala de sport a Scolii Nr. 12 Herastrau, locatie in care am dezvoltat prima mea grupa kangoo jumps si in care ma gasiti de trei ori pe saptamana.
Antrenamentele personale si programul de slabit Bye Bye Fat  sunt sustinute intr-un studio cochet din centrul orasului ( Palatul Universul, et 7, Str Brezoianu , nr. 23-25, zona Cismigiu)

Te invit sa afli de ce zambim si ne bucuram de fiecare minut din programele de antrenamente pe care le dezvolt cu rigurozitate.

Multumesc pentru vizita!  Primesc multe mesaje de la cititori, asa ca nu ezitati sa-mi scrieti cand aveti nevoie de un sfat. Ma gasiti usor pe canalele de social media sau pe e-mail.
Daca va inspira retele mele sanatoase, exercitiile pe care vi le impartasesc sau participati la antrenamentele de grup sau la evenimentele mele, faceti poze, publicati-le si marcati si hashtag-ul #dianastirburo

e-mail: diana@dianastirbu.ro
tel- 0735.094.374